pollastres-ecologics-cadiQUI SOM?

Ecoavícola és una empresa familiar a càrrec de Gerard Casanova, Tècnic en Explotacions Agràries i amb experiència des dels 14 anys criant aviram.
Estem situats a un paratge natural, al costat del Parc Natural del Cadí-Moixeró, una de les zones amb menys contaminació de Catalunya.
Ecoavícola és el fruit de molts esforços i coneixements adquirits. És el projecte que hem tingut en ment durant molts anys, portat a la realitat. No només és una feina sinó una forma de vida!

A QUÈ ENS DEDIQUEM?

Criem pollastres amb un sistema anomenat semiextensiu:
– Els pollastres tenen accés lliure a patis de pastura natural extensos però protegits, amb reixa metàl•lica, dels depredadors.
– Cada pollastre disposa de 4 m² i els patis són de més de 1000 m² cada un. En aquests patis s’hi troben arbres per reposar sota l’ombra i terra per fer-se banys de sorra i per desparasitar-se de forma natural.
– Disposen d’un cobert amb jaç de palla on hi ha les menjadores, abeuradors i, en cas de climatologia extrema, climatització.
– S’alimenten de la pastura i d’una barreja de cereals ecològica i certificada.
– Poden furgar per caçar ells mateixos els insectes que desitgin.
– El nostre aviram viu en pau i tranquil•litat en un entorn ideal per a la seva cria i creixement. Cuidem fins l’últim detall el seu benestar.
Oferim servei de venda directa, evitem els intermediaris. Comprem els pollets amb un dia de vida i ens encarreguem de fer tot el procés fins el destí al consumidor.